بهترین خوراکی ها برای درمان کبد چرب
بهترین خوراکیها برای درمان کبد چرب
افرادی که به بیماری کبد چرب مبتلا هستند، به این معنی است که بدن آنها انسولین زیاد میسازد اما نمیتواند از آن به خوبی استفاده کند. بنابراین گلوکز در خون شما جمع میشود و کبد آن را به چربی تبدیل میکند.
امروزه بیماری کبد چرب بسیار شایع است، دو نوع عمده بیماری کبد چرب از قبیل بیماری کبد چرب ناشی از الکل و غیر الکلی وجود دارد. بیماری کبد چرب تقریباً یک سوم بزرگسالان را درگیر کرده است و یکی از بزرگترین عوامل مؤثر در نارسایی کبد است. بیماری کبد چرب غیرالکلی معمولاً در افراد چاق یا کم تحرک رخ میدهد.
مواد غذایی برای درمان کبد چرب
1. قهوه برای کاهش آنزیمهای غیر طبیعی کبد
مطالعات نشان میدهد، مصرف کنندگان قهوه مبتلا به بیماری کبد چرب، آسیب کبدی کمتری نسبت به کسانی که قهوه نمینوشند، دارند. در حقیقت کافئین مقدار آنزیمهای غیر طبیعی کبد را کاهش میدهد.
2. مصرف سبزیجات
کلم بروکلی، کلم و اسفناج از تجمع چربی جلوگیری کرده و به کاهش کلی وزن کمک میکند.
3. توفو برای کاهش تجمع چربی
توفو چربی کم و پروتئین زیادی دارد و تجمع چربی در کبد را کاهش میدهد.
4. ماهی از بهترین مواد غذایی برای درمان کبد چرب
ماهیهای چرب مانند سالمون، ساردین، ماهی تن و ماهی قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 هستند. اسیدهای چرب امگا 3 سطح چربی کبد را بهبود میبخشند و التهاب را پایین میآورند.
5. گردو
گردو سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 است و افراد مبتلا به بیماری کبد چرب که گردو میخورند عملکرد کبدی بهتری دارند.
6. آووکادو از بهترین مواد غذایی برای درمان کبد چرب
آووکادو سرشار از چربیهای سالم است. تحقیقات نشان میدهد آووکادو حاوی مواد شیمیایی است که آسیب کبدی را کند میکند و حتماً باید در رژیم غذایی افراد دارای کبد چرب وجود داشته باشد.
7. شیر و سایر لبنیات کم چرب
لبنیات سرشار از پروتئین است و کبد را از آسیب محافظت کند.
8. دانههای آفتابگردان
این دانهها سرشار از ویتامین E هستند. آنتی اکسیدانی که کبد را از آسیب محافظت کند.
9. سیر
این گیاه نه تنها عطر و طعم به غذا میبخشد، بلکه مطالعات تجربی نشان میدهد مکملهای پودر سیر منبع عالی برای کاهش وزن و چربی در افراد مبتلا به بیماری کبد چرب است.
10. انگور
دانههای انگور و همچنین پوست و تفاله آن حاوی مقدار قابل توجهی آنتی اکسیدان هستند که از آسیب کبدی جلوگیری میکند.
11. گریپ فروت
گریپ فروت حاوی دو آنتی اکسیدان اصلی به نام نارینگین و نارینژنین است که با کاهش التهاب و محافظت از سلولهای کبدی، از کبد در برابر آسیب محافظت میکند.