اشنایی با قرص کمر
آشنایی با خواص بی نظیر قرص کمر که تقریبا به فراموشی سپرده شده است
قرص کمر ماده ی گیاهی و ضد دردیست که در عطاری ها یافت میشود . استفاده قرص کمر از رسومات بسیار عالی است که تقریبا به فراموشی سپرده شده است. تا انتها با ما باشید.
قرص کمر یک ماده گیاهی است که بعنوان یک داروی ضد درد کمر در عطاری ها فروخته میشود. این دانه گیاهی درشت در واقع میوه درختی هندی است بنام آناکاردیه – Anacardier– یا در زبان هندی به آن مغز کاشو Cashew nut – میگویند .در متون طب سنتی از این دارو به نام های بلادر یا بلادر کبیر و حب الفهم و حب القلب یاد شده است . این داروی گیاهی در طب سنتی دارای طبیعتی گرم و خشک است .تحقیقات کمی در مورد اثرات این دارو انجام شده ، اما همین معدود تحقیقات به کم عارضه بودن و اثرات ضد دردی متوسط این گیاه اشاره دارند .
نام علمی قرص کمر : آناکاردیوم اکسیدنتال – Anacardium Occidental- است .
تهیه ضماد قرص کمر
دانه های قرص کمر دو نوع نر و ماده دارد . برای تهیه ضماد یک عدد قرص نر و یک قرص ماده لازم است .
تفاوت دانه های نر و ماده قرص کمر
تفاوت دانه های نر و ماده در ناحیه تغذیه ای دانه هاست ، یعنی محل چسبندگی دانه ها به درخت
قرص کمر (نر) : دارای برجستگی
قرص کمر نوع ماده : دارای فرو رفتگی
در آوردن مغز قرص کمر
برای در آوردن مغز دانه باید آنها را روی حرارت قرار دهید . در اثر حرارت پوسته ضخیم قرص شکسته و مغز دانه نمایان میشود .
طرز تهیه قرص کمر
مغز ها را داخل هاون کوبیده و با زرده تخم مرغ و کمی گلاب و زردچوبه و زنجبیل به شکل خمیر در آورید .سپس خمیر تهیه شده را روی محل درد و قسمتهای پشت و کمر مالیده و بهتر است پارچه ای را روی آن بگذارید.بعد از یک ربع ساعت درد کاهش می یابد .
خواص قرص کمر
استفاده قرص کمر از رسومات بسیار عالی است که تقریبا به فراموشی سپرده شده است. ضماد قرص کمر در ترکیب با دیگر دارو ها باعث سفت کردن می شود. برای بازتوانی رحم و تخمدان ها بسیار توصیه شده است.
خواص عمومی قرص کمر گرم کننده است. زخم های پوست را لطیف و اصلاح می کندو همچنین جهت امراض سرد دماغی مثل فلج و رعشه و سستی عضلات مفید و جوشها و رطوبات اضافی و نفخ و تنگی مجاری ادرار را معالجه می کند. در تقویت حافظه و اعصاب مفید است.
ضماد آن در ترکیب با سایر داروها برای تمام مرض های سرد نافع خواهد بود. مغز آن لذیذ و بی ضرر و پوست آن نیز مقوی و در سیاه کردن مو به کار می رود. ضد بلغم و ضد آرتروز است.
جهت درمان آرتروز مصرف خوراکی این دارو نافع است .
همچنین مصرف موضعی یا مالیدنی آن برای درمان زخم های پوستی و خشکی واگزمای پوستی مفید است .
جهت درمان فلج و رعشه و ضعف عضلات مصرف خوراکی قرص کمر مفید است .
برای درمان نفخ و نیز مشکلات ادراری و بزرگی پروستات کمک کننده است .
برای تقویت ذهن و افزایش حافظه
برای آرامش اعصاب و درمان جنون و مالخولیا
برای دندان درد
در افراد گرم مزاج مصرف این دارو توصیه نمیشود … چون باعث عوارض زیاد و بیماری در این افراد خواهد شد .مصرف خوراکی مغز این دانه بی ضرر است و طعمی لذیذ دارد و از پوسته آن میتوان برای سیاه کردن مو استفاده کرد .
ضد بلغم و رفع سردی و رطوبت
بادشکن و کاهش درد های شکمی
درمان بی اختیاری ادرار و شب ادراری کودکان
درمان ترس و هراس و اخلالات پانیک
درمان فلج عضلات صورت و کج شدن دهان و پیشانی ( فلج بلز یا فلج زوج هفت )
طرز تهیه کاچی با قرص کمر
از قرص کمر برای تهیه یک نوع ادویه غذایی هم استفاده میشود بنام ادویه کاچی، که برای این کار زنیان – بادیان یا رازیانه زیره سبز و زیره سیاه و …مغز قرص کمر و ناخنک و دارچین و زردچوبه و زعفران و زنجبیل را با هم آسیاب میکنند .
طرز تهیه ضماد قرص کمر برای سفت کردن کمر بانوان
مغز یک جفت قرص کمر نر و ماده را با یک پیمانه مرباخوری مورد و یک پیمانه آرد نخود و یک زرده تخم مرغ خمیر کردهو خمیر را در محل گودی کمر زنان (بخصوص زنانی که تازه زایمان کرده اند) مالیده و روی آن را با پارچه ای بپوشانیدبه مدت یک شب تا صبح ضماد روی کمر بماند و تکرار این کار به مدت 10 روز بسیار مفید واقع خواهد شد .
لطفا
نقطه نظرات خود را با ما درمیان بگذارید
از بقیه مطالب آموزنده و به روز سایت ما درقسمت بایگانی بازدید بعمل آورید