خواص سیب پخته شده در طب سنتی ایران
خواص سیب پخته شده در طب سنتی ایران
تقویت معده و هضم و جذب بیشتر موادغذایی با این میوه پخته
تقویت معده و هضم و جذب بیشتر موادغذایی با این میوه پخته سیب میوهای کم قند است که مصرف آن به کنترل قند خون شما کمک میکند. در حقیقت، محققان دریافتهاند زنانی که حداقل یک سیب در روز میخورند، احتمال ابتلای آنها به دیابت نوع ? نسبت به زنانی که سیب نمی خورند، تقریباً یک سوم کاهش مییابد.
این میوه از منظر طب سنتی نیز فواید خوبی دارد و به توصیه دکتر محبوبه ابریشمکار، متخصص طب سنتی ایرانی مصرف سیب پخته یا کمپوت سیب میتواند سبب افزایش کیفیت پوست شود.
یک متخصص طب سنتی در گفتوگو با سلامانه تاکید کرد که برای تهیه کمپوت سیب بهتر است از گلاب، هل، زعفران و دارچین هم استفاده شود چراکه به دلایل متعدد این ترکیب میتواند منجر به جوانسازی، ترمیم کننده و شادابی پوست شود.
دکتر ابریشمکار به 7 خاصیت معجزهآسای گلاب، هل، زعفران و دارچین در تهیه کمپوت سیب اشاره کرد که کمک افزونتری به تقویت و شادابی پوست میکند:
1: تقویت معده و هضم و جذب بیشتر موادغذایی مورد نیاز پوست
2: لینت مزاج و افزایش دفع مواد زاید و از بین بردن لکهای پوستی
3: افزایش خونرسانی پوست با تقویت قلب
4: افزایش روحیه و شادی و در نتیجه طراوت پوست
5: ایجاد خواب راحت و کمک به بازسازی پوست
6: تولید کلاژن بیشتر در پوست بعلت ویتامین c فراوان
7: ضد چروک بعلت آنتی اکسیدان بالا
طرز تهیه کمپوت سیب:
سیبها را پوست کنده و به شکل و سایز دلخواه قطعه قطعه کنید. بسته به تعداد سیبها مقداری آب و شکر اضافه کنید. لازم نیست که روی سیبها با آب فراوان پوشانده شود. سیبها روی شعله ملایم حدود 30 دقیقه پخته میشود. در انتها چند قاشق گلاب اصل کاشان، زعفران و هل ساییده و یا اندکی دارچین اضافه کنید و سپس از شعله بردارید.
کمپوت سیب را میتوانید گرم استفاده کنید و یا در یخچال گذاشته و به صورت خنک میل کنید. اگر کمپوت را با فاصله دو ساعت پس از غذا مصرف کنید میتواند سبب رفع یبوست و لینت مزاج شود